Be strong, be healthy, be happy!

Kundalini yoga - 10-delige lessenreeks om optimaal te genieten van de lente.

De eerste lentezon fleurt ons op, doet ons naar buiten trekken en maakt ons actiever.

En met de lente komt ook de grote schoonmaak in zicht. Dit is immers het seizoen van reiniging, van vernieuwing, van transformatie. Ook wat jouw lichaam en geest betreft.

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zijn lever en galblaas verbonden met de lente. Het moment dus om deze meridianen extra aandacht te geven en onze energie te stimuleren.

Tijdens deze 10-delige Kundalini yogareeks gaan we detoxen, loslaten en energie opwekken. Door je lichaam en geest te herbronnen, ga je je lichter voelen, en je creativiteit stimuleren. Zo ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

 

Net zoals de bloesems de winter achter zich laten, kan je ook oude gedachten, emoties en gewoontes loslaten en een nieuwe start creëren.

Praktisch

Kennismakingsles op 2 april om 19u

Deze les kost €12 voor de afzonderlijke les of inbegrepen in de reeks (€90 voor de volledige reeks van 10 lessen). Vooraf inschrijven en betalen is verplicht. Wil je graag deelnemen, stuur dan een mailtje naar ahimsayogagent@gmail.com.

Er is plaats voor maximum 14 personen.

Volledige reeks

De kennismakingsles op 2 april en 9 lessen (op 23/apr, 30/apr, 7/mei, 14/mei, 21/mei, 28/mei, 4/juni, 11/juni en 25/juni), telkens om 19 uur. De lessen vinden plaats in Atmabhakti, Eikenlaan 24, 9070 Destelbergen.

-Per les (€12) of met een gewone 10-lessenkaart kan je de reeks volgen.

-Voor de volledige reeks: €90 (dit bedrag kan niet terugbetaald worden, tenzij om één of andere reden Ahimsa Yoga de lessen niet zou kunnen nakomen.)


Kundalini yoga reeks waar zelfzorg & zelfliefde centraal staan.

VOLZET!

ZELFZORG - - If you cannot bless yourself, then nobody can bless you. Yogi Bhajan Quotes

 Verandering begint bij jezelf

Werken aan jezelf is de beste investering die je kan maken voor een gezond en gelukkig leven. Het begint namelijk altijd bij jezelf: aandacht voor jezelf, ruimte voor jezelf, tijd voor jezelf, kiezen voor jezelf… 

Als je geen liefde hebt (voor jezelf), kan je ook geen liefde geven. Als je je niet goed in je vel voelt, kan je er niet zijn voor een ander. We zorgen graag voor anderen maar vergeten zo vaak om voor de belangrijkste persoon in ons leven te zorgen: onszelf. Je mag op de eerste plaats gezet worden. Je mag eerst voor jezelf kiezen en dan pas voor een ander.

Bij het opstijgen zegt de steward(es): “Bij gebrek aan zuurstof in de cabine, komen de zuurstofmaskers uit het plafond. Gelieve eerst jezelf van zuurstof te voorzien, dan pas je medepassagiers”.

PRAKTISCH

Kennismakingsles

De reeks “Zelfzorg” begint op dinsdag 15 januari om 19u met een kennismakingsles. Deze les kost 7 euro en vooraf inschrijven is verplicht via https://goo.gl/forms/loAqerbcXYzsW3V73

Je bent pas ingeschreven als je het bedrag van 7 euro overgeschreven hebt op rekeningnummer BE42 7360 0281 2054 met vermelding van jouw naam en ‘Proefles zelfzorg”.

Er is plaats voor maximum 14 personen.

 

Volledige reeks

Ne de kennismakingsles volgen nog 9 lessen (op 22/jan, 29/jan, 5/feb, 12/feb, 19/feb, 26/feb, 12/mrt, 19/mrt en 26/mrt), telkens om 19 uur.

De volledige reeks van 10 lessen kost 97 euro. Wanneer je na de proefles beslist om de ganse reeks te volgen, betaal je voor de ganse reeks slechts 90 euro.

 

Iets voor jou?

Iedereen - jong of oud, klein of groot, atletisch of net niet - kan Kundalini yoga beoefenen. Alle oefeningen zijn immers afgestemd op wat jij op dit moment kan. Daardoor is het ook de meest efficiënte yogavorm, omdat het snel en fundamenteel werkt, en waarbij je bijna onmiddellijk resultaat ervaart.

 


HATHA YOGA REEKS op VRIJDAGOCHTEND !

Start het nieuwe jaar met zelfzorg.

Hatha-yoga betekent letterlijk‘ de verbinding van 2 tegengestelde polen. Ha’ is de zon, het actieve, het mannelijke, Yang. En ‘Tha’ is de maan, het vrouwelijke, het kalme, Yin.
Tijdens deze reeks van 5 lessen komen er zowel in- als ontspannende houdingen aan bod. Het voelen is hierbij een heel belangrijke factor.
We starten de les telkens met een meditatie. Je lichaam wordt eerst rustig opgewarmd om vervolgens zacht op te bouwen naar een flow van in elkaar smeltende houdingen. Tijdens de les stretchen we de spieren die te gespannen zijn en maken we spieren die wat zwakker zijn sterker. We bouwen zachtjes af met enkele houdingen waar we iets langer in blijven. Op het einde van de les geniet je van een volledige relaxatie van lichaam en geest.
De reeks is geschikt voor beginners en gevorderden. Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te beoefenen. Een yogahouding ziet er bij iedereen anders uit, want elk lichaam is uniek. Mijn lessen geven jou een sereen gevoel en bieden lichaam en geest de nodige levensenergie. Ik heet je van harte welkom.

Vrijdagochtend van 9u tot 10u
11, 18, 25 januari, 8, 15 februari

Prijs:
55 euro of 5x beurt van beurtenkaart Ahimsa http://www.ahimsayoga.be/praktisch/
Graag vooraf inschrijven via ahimsayogagent@gmail.com met vermelding Hatha Yoga op vrijdagochtend