| Het Ahimsa Yoga team:

 Ann is gediplomeerd osteopate en verdiepte zich ook in de studie van ayurveda, massage en yoga. Al sinds haar tienerjaren is ze geboeid door yoga en ze had het geluk om sindsdien het yogapad steeds verder te kunnen bewandelen, in binnen- en buitenland. Ann ondervond aan den lijve wat yoga voor je kan doen als mens, als individu en als deel van het grotere geheel van je omgeving. Ze wilde deze kennis graag met anderen delen en besloot daarom om yogales te gaan geven. Vanuit haar opleidingen heeft Ann een uitgebreide kennis van anatomie en fysiologie die ze ook toepast in haar lessen. Ann focust tijdens haar yogalessen op het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn en brengt je dichter bij jezelf. Zo kan je met een ruimer bewustzijn, in je eigen kracht, leniger en energieker de les afsluiten.

Ann geeft marma yoga, hatha yoga, yin yoga, pre-en postnatale yoga en kinderyoga.

 

 

 

 

 

Inne

Eind 2012 kwam Inne voor het eerst in aanraking met yoga en ze was meteen verkocht. Omdat ze zich wilde verdiepen in de wereld van yoga, besloot ze in 2015 een 200uren teacher training te volgen in de Yogaloft bij Joachim Meire. 

"Zelf houd ik enorm van sporten en bewegen; ik doe crossfit, ik loop en doe pilates. Maar voor mij is yoga veel meer dan dat, want dankzij yoga komt ook mijn geest meer tot rust. En dat is onder andere wat ik ook enorm graag doorgeef aan anderen. Mijn voorkeur gaat uit naar meer actieve, dynamische yoga. Ik hou er dan ook van om een mix van op vinyasa en asthanga geïnspireerde yoga te geven. Daarbij ligt de focus op kracht, lenigheid, evenwicht en de juiste houding, perfect voor mensen die veel zitten en hun houding willen verbeteren, maar ook voor mensen die veel sporten en kans lopen op blessures of onbalans in hun lichaam/training en voor mensen die hun hoofd willen leegmaken door te focussen op de houdingen, stromende bewegingen en ademhaling.

Vanuit mijn passie blijf ik mezelf ontwikkelen. In de zomer van 2018 volg ik een bodybalance opleiding waarin ik me nog meer zal verdiepen in yoga en pilates met een vleugje tai chi. In het najaar van 2018 staat een peak pilates opleiding op mijn programma. Ik kan alvast niet wachten om hieraan te beginnen en ik hoop je te ontmoeten in één van de lessen!"

Inne geeft vinyasa yoga op maandag en donderdag.


 

Gaëlle

"Hi, ik ben Gaëlle
Verbinding speelt een belangrijke rol in mijn leven.
Verbinding met mijn lijf, mijn ziel, hart en buik. Verbinding met de aarde en het universum…
Tijdens mijn yogalessen en bodywork staat die verbinding en het thuiskomen in je lichaam centraal. Via beweging, adem en lichaamswerk gaat de energie terug stromen en worden blokkades losgemaakt en patronen zichtbaar.  Op die manier ontstaat er meer ruimte voor zachtheid, energie en vrijheid. Meer ruimte om te leven vanuit je werkelijke kracht en potentieel!"

 

Viktoriya

Bewegen en fit zijn is sinds haar kindertijd haar passie. Zo geeft ze al meer dan 15 jaar groepslessen. Een vijftal jaar geleden begon ze met Hatha en Vinyasa Yoga wat haar lenigheid en houding verbeterde en haar een gevoel van rust gaf.

"Toen ik Kundalini yoga ontdekte, ging er een andere wereld voor mij open. Kundalini yoga gaat namelijk niet om hoever je een oefening kan doen, het gaat om wat er met je gebeurt tijdens de oefening. Het is veel meer dan enkel bewegen, asana’s doen en bewust ademen. Het voelde als thuiskomen en de energie stroomde door mijn lichaam.

Kundalini betekent voor mij dichter komen bij jezelf, bewuster worden van je eigen kracht en weer meer jezelf zijn…. minder moeten en meer zijn.

Ik wil graag die prachtige ervaring doorgeven en 'iets in gang zetten' bij anderen. Daarom koos ik ervoor om Kundalini Yoga teacher te worden, want wat is er mooier om iemand anders in contact te brengen met zijn of haar eigen adem, eigen lichaam en authentieke zelf.

Yoga is voor mij een manier van leven en ik sta te popelen om mijn passie met jullie te delen. See you in class!"

 

Bij Viktoriya kan je Kundalini yoga volgen.

 

 

 

 

 

 

 

280905_10151061297097897_899173285_o.jpg

 

 
blob
 
 
Gaëlle.jpg

viktoriya.jpg