| Ahimsa Yoga:

 Ahimsa Yoga werd opgericht door Ann Vandenbogaerde, osteopate, ayurvedisch therapeut en yogadocente.

De visie achter Ahimsa Yoga is er één van verbinding, verdieping, beweging, doorstroming, ondersteuning, bewustzijn, groei in de 5 lichamen en liefdevolle aandacht, wat uiteindelijk geweldloosheid en een betere wereld creëert.

De laatste jaren ging Ann op zoek naar de ideale locatie in een stad, heel wat locaties zijn de revue gepasseerd om uiteindelijk en hopelijk blijvend terecht te komen in ‘De Mokke’, Antwerpsesteenweg 219 te Gent (Sint-Amandsberg).

Het is een plek waar in een gemoedelijke sfeer yoga in al haar aspecten wordt aangeleerd en onderhouden.

Be welcome!

Ann


 

Ann is gediplomeerd osteopate en verdiepte zich ook in de studie van ayurveda, massage en yoga. Al sinds haar tienerjaren is ze geboeid door yoga en ze had het geluk om sindsdien het yogapad steeds verder te kunnen bewandelen, in binnen- en buitenland. Ann ondervond aan den lijve wat yoga voor je kan doen als mens, als individu en als deel van het grotere geheel van je omgeving. Ze wilde deze kennis graag met anderen delen en besloot daarom om yogales te gaan geven. Vanuit haar opleidingen heeft Ann een uitgebreide kennis van anatomie en fysiologie die ze ook toepast in haar lessen. Ann focust tijdens haar yogalessen op het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn en brengt je dichter bij jezelf. Zo kan je met een ruimer bewustzijn, in je eigen kracht, leniger en energieker de les afsluiten.

Ann geeft marma yoga, hatha yoga, yin yoga, pre-en postnatale yoga en kinderyoga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

280905_10151061297097897_899173285_o.jpg